High heel School är ett världsunik koncept utvecklat i Sverige som hjälper kvinnor och män att stärka sitt självförtroende genom att framkalla och bejaka sin kvinnlighet. Hos High Heel School lär du dig att få en bättre kroppshållning och att föra dig vackert, elegant och säkert i höga klackar. Jantelagen skrotas för att ge plats åt medvetenhet om kroppshållning, självkänsla, fashion, stil och elegans. Vi fokuserar på hållning, balans, utstrålning och självförtroende. Utbildningarna arrangeras i form av öppna kurser, privata lektioner och grupper, damklubbar, festaktiviteter, företagsevent, tjejmiddagar, möhippor och svensexor mm.

Deltagarna får hjälp med att utveckla en stark och stolt öppen kroppshållning som tyder på självförtroende. Genom praktisk träning framhävs dina naturliga linjer för att skapa en unik och personlig stil.

High Heel School har Två absoluta övertygelser
1: den första är, vi människor borde blir mera medvetna om hur vi använder vår kroppsretorik, så att vi bättre kan förstå vilka signaler vi sänder ut till vår omgivning.
2: den andre är, genom att jobba mera aktiv med vår kroppsretorik och framför allt med vår kroppshållning så kan vi öka vår välbefinnande och till och med få en bättre hälsan.

Ändra din hållning, slappna av i halsen, sträck på ryggen och möt världen med ett öppet bröst. När du tänker på din kropp tänker du också på din själ och den ena kommer att hjälpa den andra.

Lycka till!Jardel Oliveira de Sousa är född i Brasilien, utbildad på Kungliga Balett Skolan i Stockholm och har jobbat på flera danskompanier i Sverige och internationellt. Under senare år har Jardel även verkat som koreograf och coach med uppdrag för bland annat Kungliga Dramaten, TV4 (koreografi till Deal or no Deal, specialist coach Let's Dance), SVT, Miss World, Top Model Sverige, She’s Got The Look mm.  Han driver även egen verksamhet inom fashion, dans, catwalk och personlig träning, där han har hållning som sin specialitet. 

2007 startade Jardel High Heel School med ambitionen att lära kvinnor att föra sig elegant i högklackade skor. Konceptet fick ett stort genomslag och har under åren utvecklats till ett 10-tal olika program inom området stil, elegans, fashion och glamour. Programmen har omfattat flera tusen kvinnor, alltifrån möhippor, privatlektioner, grupper, kungligheter, kvinnliga nätverk till individuell coachning för chefer, modeller och kändisar.

Jardel driver även Jardel de Sousa som erbjuder många spännande tjänster inom dans- och Fitnessområdet.

 
   

Copyright High Heel School